keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Hakutreenit

Oltiin eilen Bossen kanssa hakutreeneissä Paimiossa , Hiekkahelmessä.
Mulle tuli kotoa äkkilähtö , kun oltiin unohdettu kattoa kelloa. Joten ,mulla ei ollu oikeestaan yhtään mitään mukana. Paitsi itteni , koira ja namit. Mutta ei minkään näkösiä purnukoita tai mitään vastaavaa. Ei Bosselle häkkiä , koska en ollu ajatellu asiaa.
Mutta onneksi Anna pelasti tilanteen , ja lainasi mulle pitkän liinan , purnukoita nameille , ja anto Bossen olla autossaan toisessa häkissä.
Mulla ei ollu mitään hajua miten koko asia toimii , joten mut opastettiin hakemisen alkeisiin :D
Olin itekkin piilossa toisten koirille. Ja että Hippu , Muusa , Dome , Foppa , Lilli ja Hupi oli taitavia. Ehkä Bossekin vielä joskus osaa jotain... 

Mutta meijän vuoro koitti. Aluksi harjoteltiin pari kertaa polulla niin että Bossen piti vaan juosta ihmisen luo ja se palkattiin siitä. Sitten lähettiin hakemaan ihmisiä mettästä. Ensimmäiselle ihmiselle Bosse löysi tiensä ihan ok. Ei se kyllä vielä siinä vaiheessa oikeen tajunnut että mikä on homman nimi. Toisen se mun mielestä löysi suht hyvin. Kolmannelle se lähti tosi määrätietosesti, ihan kun olis oikeesti hakenut. Mutta luultavasti meni vanhoja jälkiä pitkin. Siinä meillä olikin vähän vaikeuksia. Mutta loppujen lopuksi hieman avustettuna Bosse löysi Elisankin. Bosse vähän ihmetteli että miten yhteen paikkaan on hävinnyt noin paljon ihmisiä. Mutta onneksi meillä oli Bosse pelastamassa kaikki kadonneet metsästä :D Bossella ainakin oli hauskaa , ja ekös se meille oo pää asia ?

Loppu ajaksi Hoss meni odottelemaan autoon, kun loput koirat haki kadonneita ihmisiä.
Käveltiin vielä lopuksi pieni lenkki. Bossea ärsytti kun taas kerran melkeen kaikki muut oli irti ja hän joutus olemaan kiinni.

Oli tosi kiva ilta , ja Bossekaan ei ottanu kun pari kertaa toisten urosten kanssa yhteen...
Kiitoksia kaikille , opastuksesta , tavaroitten ja auton lainaamisesta , mukavasta seurasta ja kyydistä kotin ! :)
Seuraavat hakutreenit onkin meillä ,saa nähä mitä siitä tulee. Mut meillä on etulyöntiasema , me treenataan nyt kaikki mettän piilot :p
Huomenna onkin pitkästä aikaa agility , saa nähä miten menee !

Nää kuvat on ottanut Liisa Ylinen . En oo vielä kysyny lupaa että saako näitä laittaa tänne , mutta meni jo ;D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti