lauantai 20. huhtikuuta 2013

Laitila

Nyt on ollu taukoa kirjottamisessa, koska olin viikon saksassa ja viime viikolla ei yksinkertaisesti ollu aikaa.

Tänään oltiin Bossen kanssa näyttelyissä Laitilassa. Pihakoiria oli kahdeksan. Bosse oli paras uros 4. Saatiin EH , mikä nyt ei aivan tee mua onnelliseksi :D Mut EH kuitenkin, onhan se sentään erittäin hyvä. Bosse esiintys yllättävän hyvin, se jopa hetkittäin näytti siltä, että se nauttis :)
Tuomarina oli Kirsti Louhi, joka oli edellis vuonna Open Showssa palkinnut Bossen vuoden junnuksi. Tykkään tosi paljon juuri tästä tuomarista, koska hän on todella positiivinen.

"Hyvätyyppinen ja tasapainoinen uros. Kaunis pää, oikea purenta, suurehkot korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman luisu lantio. Hyvät rungon mittasuhteet, kulmaukset takana. Liikkuu edestä hieman leveästi, takaliike ok." 
Ennen luki aina "lisää massaa" nyt se varmaan vaihtuu luisuun lantioon...





kaunokainen <3




kevät <3

2 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta arvostelusta! EH on Erittäin Hyvä, ja pääasiahan on että teillä oli mukavaa, myös koiralla :) Kevätterkkuja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) No onhan se Erittäin hyvä, mutta ERI oli tähtäimessä :D Ei Booses kyllä ERIä ansaitsisi. Oli kivaa, ja oon ylpeä, Bosse jopa esiintyi hetkittäin. Pikin kanssa kun aina on tulllut tottua siihen, ettei sitä kiinnosta. Terveisiä takaisin ! :)

    VastaaPoista