torstai 12. kesäkuuta 2014

Pihakoiraleiri (hyvin tiivistettynä)

 (Aiheeseen liittymätön musiikki edit// Bosse on kyllä mun suurin tähti <3)

Oltiin Bossen kanssa viime viikonloppuna pihakoiraleirillä Hartolassa, Kunkkulan koirakeskuksessa. Päästiin Elisan ja Markuksen kyydillä, iso kiitos vielä :)
Majotuttiin Bossen kanssa teltassa, koska se oli halvempi kuin sisällä nukkuminen. Me pärjättiinkin teltassa vallan mainiosti, mitä nyt Bosse vinkui ekana yönä koko aamuyön. Meillä oli luultavasti lähes mukavampaa kuin sisällä, huoneissa oli kuulemma kuuma.
Valitsin meille lajeiksi rally-tokon ja agilityn, joita oli molempina päivinä. Agilityssa olin yllättynyt, että Bosse edelleen muisti mitä kuuluu tehdä. Sitä vie hajut aina välillä todella paljon, eikä keskittymisestä tule mitään. Sunnuntaina se jopa karkasi viereisiin hakutreeneihin Nooan kimppuun, anteeksi vielä!
Rally-toko meni yllättävän hyvin, saatiin todella hyviä pätkiä. Huomaa miten kehityttiin kevään kurssilla. Kouluttaja oli siis sama kuin kurssilla, joka sopi meille paremmin kuin hyvin. Piia tiesi mitä osataan ja puuttui juuri oikeisiin asioihin.

Bossesta on tullut rähjääjä. Harvinaisen rasittava sellainen... Onneksi pihakoira ihmiset on aivan mahtavaa porukkaa ja teinityttöä ja rähjä koiraa ymmärretään :D Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja opittiin taas paljon uutta! Iso kiitos vielä järjestäjille, Elisalle ja Markukselle ja kaikille leiriläisille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti