maanantai 16. helmikuuta 2015

Pulkkailua

 
(oon koukussa tähän) 

Liekki on kunnostaututui viikko sitten pulkan vetäjänä. Liekki vaikutti tyytyväiseltä ja tuntui tottuneelta vetäjältä. Eihän pulkka nyt paljon mitään paina, mutta on se nyt enemmän kuin ei mitään. Kuvat on nyt hiukan lavastettuja, koska tehtiin yli tunnin lenkki ja äiti otti kuvia kun tultiin takaisin kotiin.

rakas <3





Oon ylpeä Liekityksestä, se käyttäytyi kuin vanha tekijä. Nyt joku ajattelee, että pulkan vetäminen on vastuutonta ja vaarallista. Liekki oli kuitenkin totutettu pulkkaan ja pulkassa istuja on ohjeistettu kunnolla. Aina voi sattua jotain, eikä mun mielestä otettu mitään riskejä. 
Kiitos Jenna taas, olet paras!

5 kommenttia:

  1. Ihana blogi :) kelasin tekstejä vähän alemmas ja huomasin, että sanoit kupittaa josta tuli mieleen, että asutko Turussa?

    www.kingofdominoes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Asutaan Turun lähellä, Piikkiössä. Piristit mun päivää tällä kommentilla, ihana saada kommenttia ja vielä ihan uudelta ihmiseltä!

    VastaaPoista
  3. haha noh ei se mitään :) oikeastaan tää blogi pisti silmiini tossa facebookin bloggaajat ryhmässä :) Miten pitkää oot tehnyt tätä? voisitko tehdä vaikka sellasen 25-50 faktaa minusta -haasteen? :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Laskeskelin et oon kirjotellut 2,5 vuotta. Aluksi vaan koirista, ja ne tekstit on ihan kamalaa luettavaa :D Sitten saapui kuvioihin hevoset ja nyt yritän kirjottaa välillä itsestänikin :) Tekstejä on ilmestynyt tosi epäsäännöllisesti, välillä useammin ja välillä monen kuukauden välein.
      Joo, voin tehä tommosen fakta- haasteen, kiitos ideasta!

      Poista