perjantai 17. elokuuta 2012

Agility :))

oltiin eilen Bossen kanssa ekan kerran agilityssä. Ollaan tuolla koirakoulu.net:in alkeiskurssilla.
Bosse oli tosi hyvin ja nätisti ja jakso melkeen koko ajan kuunnella alku innostuksen jälkeen.
Tehtiin aluksi jättämis harjoitusta , koira siis jätettiin seinään kiinni ja sen piti rauhassa odottaa, kunnes palaisin takaisin. Tää ei ollu meille vaikeeta, koska ollaan harjoteltu Bossen kanssa niin paljon paikallaan oloa.
Tehtiin koko muu aika samaa harjoitusta , koiran lähettämistä nami kipolle. Esteet , jos niitä nyt esteiksi voi edes kutsua , olivat todella matalia , vai siinä esteen jalan päällä. Koira lähetettiin esteen takaa kipolle. Vain yksi lisäkseni päästi koiransa irti. Bosse meni tosi hyvin , mutta jossain vaiheessa alkoi kyllästyä. kyllä se melkeen sen tunnin jaksoikin tehdä sitä yhtä ja samaa... joo , oli kyllä hyvä harjoitus , mutta alkoi se myös mun mielestä jossain vaiheessa käydä tylsäksi. Mä nyt vaan oon tottunu siihen että leireillä ollaan tehty paljon vaikeempia asioita heti :D.
Mutta ohajaaja oli todella mukava ja osaava , ja paikka oli kiva :)
Ainut asia mikä mua jäi ärsyttämään oli se että ohjaaja ei antanut nostaa estettä laisinkaan , edes niille alimmaisille. Onhan se ktllä ihan totta että koiran on helpompi keskittyä pelkästään siihen namikipolle menemiseen , eikä niin että sen pitäis ennen sitä keskittyä myös hyppäämiseen. Saatiin läksyksi että pyritään kasvattamaan koiran ja namikipon väliä viiteen metriin , niin että koira menisi kipolle. Mutta kun meillä on se viis metriä se väli nyt jo ihan kevyesti ! :D. Tiedän tiedän , just näin hitaasti ja paljon toistoja tehden kuuluu koira opettaa. Mutta kun mä tahdon kaikki nyt heti enkä kohta ! 

Ensi viikkoa odotellessa , ehkä me reenataan tässä kotona kans rally tokoa ettei se pääse kokonaan unohtumaan. Ja Pikille kehittelin eilen pientä "toko" treeniä , köntys oli aivan loistava <3. Paljon paljon taitavampi kun Bosse. Piki suorastaan lensi jos sen käski vaikka sivulle.  Mutta kyllä me vielä Bossen kanssa opitaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti