tiistai 21. elokuuta 2012

Lenkkeilyä

Tultiin just Koirien kanssa lenkiltä. mää pyöräilin , Piki oli kiinni ja Bosse irti. pyöräiltiin , postilaatikolle n.700 metriä , ja mentiin mettään kävelemään. Piki oli kiiinni koska noita kahta ei voi pitää samaan aikaan irti , ne häiväsee heti. Käveltiin mettässä , ja kuulus Bossen "ajo kiljahdus" se oli löytänyt jonkun jäljen , ja näin sen suhahtavan meijän ohi vastakkaiseen suuntaan. siinä vaiheessa sitä ei saa millään kuuntelemaan , ihan kun se ei kuuliskaan mitään :D. Äiti oli käynyt autolla jossain , ja varmaan kilsan päässä meistä se oli nähnyt Bossen menevän tien yli , kauhee jahti päällä.
Kuiteskin kun tultiin pikin kanssa takasin pyörälle , tuli Bosse kauheeta vauhtia meijän perässä. ties minne saakka oli ehtiny. Koira ei voi kyllä sen "hengästyneemmältä" näyttää , kun Oss näytti sillon. Suu oli niin auki kun vaan saa , koko kieli roikkus ulkona , ja kyljet kohoili tosi nopeesti niin paljon että kylkiluut näkys koko ajan. Mutta varsin tyytyväiseltä näytti koko koira meidät löydettyään :). Jatkettiin matkaa kotia kohti, hiukan kierto reittiä. Ja taas kuulus Bossen kiljunta , joku jälki oli löytynyt.Ja näin kun se juoksi pitkin kallioita näkymättömiin. Mut tällä kertaa Bosse löysi meidät nopeempaa , ja oli varsin iloisen näkösenä koko loppu matkan aivan pörässä kiinni.

Saa nähdä miten meijän agility menee torstaina , kun mä oon ollu koko illan hevostelemassa (kas kummaa) ennen , niin saatta olla Anskukin jo siinä vaiheessa hiukan väsyny , ja ärsyyntyny ja keskittymis kykyä ei oo , mutta kuitenkin onnellinen :)
Nyt mua vaan ärsyttää tää mun jalka , kun se edelleen kipeytyy liikunnasta , saa nähdä tuleeko tää ikinä kuntoon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti