maanantai 13. elokuuta 2012

Piki ja kyy :(

Tässä viimeisen lomapäivän kunniaksi , päätti Piki hankkiutua kyyn puremaksi.

Oltiin rannassa mun kaverin kanssa, kuultiin Pikin haukkuvan , ei menty hetkeen kattomaan , kun aateltiin että siellä on joku myyrä tai jtn. sellasta. Mentiin kuitenkin hetkeen päästä , mulla airo kädessä ja Saara hiippaili takana :D . En tienny mikä siellä pusikossa on , joten en lyöny sen airon kanssa. Hetken päästä Piki nappasi sieltä jotain ja sitten käärme jo lensi. Luultiin että se on kuollu , kun jäi siihen paikalleen. Mutta mä en kuitenkaan uskaltanut mennä katsomaan , kun käärmeitä pelkään aivan älyttömästi, eikä mulla ollut edes kenkiä jalassa. Oletettiin että käärme on kuollut , että kyllä Piki sen tappo , niinkun aina ennenkin.

Luultavasti se käärme olikin kuollut , ei se siitä mihinkään ollu lähtenyt kun mentiin kattomaan sitä niin että iskäkin oli mukana. kuitenkin piki sitä heitteli vielä kerran. Tästä vähän ajan päästä Piki alko olemaan samanlainen kun viimeksi kun sitä puri kyy , alko tavallaan kävelemään ihmistä pakoon , kyyristeli , eikä ollut yhtään oma ilonen ittensä. Tästä hetken päästä jo huomasi posken turvonneen. Kyy olikin sitä purrut aivan silmän alle poskeen.

Siitä sitten lähettiinkin eläinääkäriin , Pikille annettiin kaiken näköistä lääkettä (en siinä mielen tilassa pysynyt mukana että mitä). Nyt pappa jakselee vähän paremmin olosuhteisiin nähden. Tai ainakin paremmin kun viimeksi tässä vaiheessa... Nyt ei voi kun toivoa että munuaiset ja muu kroppa kestäisi tän kaiken.

En osaa yhtään ajatella , että Pikiä ei olisikaan , lähes mahdoton ajatus ! Nyt ei muu auta kuin todella todella kovasti toivoa ja uskoa siihen että Piki tästä selviää hyvin , ja toipuu taas ihanaksi ja rakkaaksi itsekseen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti